INFORMATION GÄLLANDE CORONAVIRUSET

För oss på Fiskarhedenvillan är det viktigt att minska spridningen och värna om både vår personal och våra kunder. Vi kan istället för fysiska möten erbjuda digitala möten för alla er som har möten inbokade med oss, eller för er som funderar på att kontakta oss för ett första möte. Vi håller noga koll på om någon hos Fiskarhedenvillan skulle uppvisa symtom så vi snabbt kan boka om ett fysiskt planerat möte till ett onlinemöte. Vi räknar med att ni som har ett fysiskt möte inbokat hos oss inom snar framtid också tänker på att höra av er om ni uppvisar symtom. Vi måste tillsammans hjälpas åt att minska spridning och samtidigt få vardagen att fungera.

Hör gärna av er med frågor eller om ni vill boka in ett möte med oss till: info@fiskarhedenvillan.se eller direkt till respektive säljare/agent.

 

HUR PÅVERKAS FISKARHEDENVILLAN?

Just nu så levererar vi lika många hus som vi brukar göra. Vi ser inga direkta problem hos oss alls just nu. Men vi förbereder för det värsta och hoppas på det bästa. Vi har en massiv beredskapsplan framtagen som är redo att sättas i bruk om myndigheter plötsligt ändrar sina rekommendationer eller om smittan börjar spridas bland våra medarbetare. Fiskarhedenvillan har en mycket stabil ekonomisk grund att vila på och en stark likviditet.

VÅRA LEVERANTÖRER?

I dagsläget är det ett fåtal av våra leverantörer som har vissa leveransstörningar. Vi är i tät dialog med samtliga av våra leverantörer och informerar löpande de kunder som eventuellt berörs av dessa störningar.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS/ENTREPRENÖRER?

Just nu så har vi inga problem gällande coronaviruset och de entreprenörer som normalt bygger Fiskarhedenvillor.

FINANSIERING – AMORTERINGSFRITT I TVÅ ÅR!

Att amortera kan vara ett bra sätt att bygga en buffert i sin ekonomi över tid. Nordea har redan på plats amorteringsfrihet under begränsad tid för kunder som på något sätt är drabbade av Coronaviruset. För att underlätta för sina kunder erbjuder nu Nordea sina kunder två års amorteringsfritt på nyproduktion av småhus. Detta gäller alla Nordea-kunder som vill ha amorteringsfritt inte bara de som är på något sätt drabbade av Coronaviruset.