Tidlös 07

Tidlös 07 är ett sluttningshus med modern karaktär som med sin kvadratiska form är lättplacerad på de flesta sluttande tomter. Exteriört uppstår en effektfull dynamik mellan husets pulpettak och kombinationen av stående och liggande panelsättning.

Invändig yta: 161m²
Plan 1: 80.1m²
Plan 2: 80m²
Antal rum: 6
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 20°
Pris: 1 289 000 SEK
Skapa en husbudget
Planlösning Arkitekten har ordet

Från entrén har man ett obrutet perspektiv genom husets fulla djup och vidare ut genom de stora fönstren i vardagsrummet. Via trappan har man även fri sikt ner till trädgården genom bottenplanets fönster och altandörr. Den centralt placerade trappan binder på ett fint sätt samman våningsplanen och skapar ett naturligt rörelsemönster i huset. Entréplanets öppna planlösning är enkel att möblera då väldefinierade ytor skapats för att rymma både matsalsmöbel och soffgrupp. Entréplanets sovrum har en generös klädkammare som lämpar sig väl att inreda som en walk-in-closet. På bottenvåningen finns ett allrum för umgänge och tv-tittande, tre väldisponerade sovrum, wc/dusch och en tvättstuga. ”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 28,3 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 25,4 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 30,2 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 60,9 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 32,2 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 29,3 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 34,6 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 69,0 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 44,1 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 39,5 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 46,3 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 88,9 kWh/m2 ,år
Husets energiprestanda mäts i enheten kWh/m², år och kallas Primärenergital. Primärenergitalet baseras på husets placeringsort samt vilken mängd och typ av energi som levereras till huset. Den levererade energin som omfattas av Boverkets byggregler är den energi som avses för uppvärmning, eventuell komfortkyla, tappvarmvatten och fastighetsenergi.

Läs mer om BBR:s definition av Primärenergital
3D Visning
3d icon

Kontakta oss idag