Tidlös 05

Tidlös 05 är ett modernt 2-planshus vars stora karaktär utan problem ryms på den relativt lilla ytan. Ljusschaktet i entrén skapar en känsla av rymd och väcker din nyfikenhet redan när du öppnar ytterdörren.

Invändig yta: 151.2m²
Plan 1: 75.6m²
Plan 2: 75.6m²
Antal rum: 6
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 20°
Pris: 1 431 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Arkitekten har ordet

En praktisk detalj är kapprummet som möjliggör att entrén kan hållas fri från skor och ytterkläder. Från entrédörren har man fri sikt genom husets och vidare ut i trädgården genom vardagsrummets stora fönster och helglasade altandörr. Kök och vardagsrum spänner genom huskroppens totala längd och köksön som ingår redan i husets standardutförande avgränsar tydligt de olika rumsfunktionerna. Tvättstugan med groventréfunktion är praktiskt placerad intill köket och fungerar som en naturlig koppling till parkeringsplats eller eventuellt garage som placeras intill huset. Sovrummet på entréplan fungerar utmärkt att använda som arbets- eller gästrum. Ovanvåningen nås via det effektfulla trappschaktet i entrén med trappan praktiskt vänd in mot vardagsrummet vilket skapar goda flöden i huset. Här ryms tre sovrum med rejäla förvaringsmöjligheter varav det största sovrummet ”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 29,5 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 25,8 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 30,7 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 62,7 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 33,9 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 29,8 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 35,1 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 71,0 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 47,9 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 40,0 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 47,0 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 91,4 kWh/m2 ,år
Husets energiprestanda mäts i enheten kWh/m², år och kallas Primärenergital. Primärenergitalet baseras på husets placeringsort samt vilken mängd och typ av energi som levereras till huset. Den levererade energin som omfattas av Boverkets byggregler är den energi som avses för uppvärmning, eventuell komfortkyla, tappvarmvatten och fastighetsenergi.

Läs mer om BBR:s definition av Primärenergital
3D Visning
3d icon

Några av våra kunders versioner av Tidlös 05

Kontakta oss idag