Siljan

Siljan är ett hus som med sin suterrängvåning är utformat att passa in i fjällmiljö. Det första du möts av är den väderskyddade entréverandan och det praktiska förrådet, som lämpar sig utmärkt för skidutrustningen. Siljan har två stora takade balkonger, vilket gör att du kan utnyttja dem i alla väder.

Invändig yta: 180.7m²
Plan 1: 83.6m²
Plan 2: 77.3m²
Antal rum: 6
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 27°
Pris: 2 559 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Produktblad

I produktbladet kan du läsa allt om den här husmodellen och se inspirerande bilder på hur andra kunder har byggt. Produktbladet är väl anpassat för utskrift.

Arkitekten har ordet

En stor entré med möjlighet att vara flera och klä på sig skidkläder, knäppa pjäxor. Genomsikten är magnifik där storstugan reser sig upp i två våningar. Stort härligt kök för stora frukostar och middagar. Storstugan går i vinkel så man kan möblera upp två avdelningar för skön avslappning. Tar man trappan upp så möts man av ett härligt loft som kan nyttjas på flera sätt som, lekrum, gästrum, tv-rum eller varför inte ett hemmakontor. Tar man trappan ner från entrévåningen så kommer vi till en sov- och relaxavdelning som binds ihop av ett stort allrum som kan vara barnens tv/spelrum. Duschen och bastun kommer göra det till en avkopplande relaxavdelning. Siljan är ett hus med många användningsmöjligheter för den stora familjen eller om två familjer vill ha ledighet ihop. Flera rum för avskildhet så man kan vara flera generationer utan att störa varandra. Ett optimalt fjällhus som med fördel kan byggas i andra delar av landet . ”

Energiberäkning
3D Visning
3d icon

Kontakta oss idag