Sidensvansen

Sidensvansen är ett karaktärsfullt 1-planshus med en imponerande rymd som tack vare den glasade gaveln får ljuset att flöda in. Den stora takade altanen är som gjord för varma sommarkvällar.

Invändig yta: 124.8m²
Plan 1: 124.8m²
Antal rum: 4
Varav sovrum: 3
Takvinkel: 23°
Pris: 1 606 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Produktblad

I produktbladet kan du läsa allt om den här husmodellen och se inspirerande bilder på hur andra kunder har byggt. Produktbladet är väl anpassat för utskrift.

Arkitekten har ordet

Redan i entrén andas huset rymd, ljus och harmoni. Inspiration kommer från finsk och norrländsk arkitektur och den stora fönsterfasaden skapar samspel mellan inne och ute. Du kommer direkt in till umgängesdelarna och möts av en öppen planlösning som inspirerar till samvaro. Där har huset ett ås-tak som skapar en imponerande rymd och tillsamman med den glasade gaveln låter ljuset flöda in. Köket med sitt unikt formade burspråk förstärker den ljusa upplevelsen av ytorna. Den höga takhöjden även i husets badrum som är stort, ger en spa-känsla. Även tvätten är rymlig och har en dörr ut till trädgården. Två av de tre sovrummen har likt kök och vardagsrum ås-tak som skapar den extra rymden och lyxkänslan. Konstruktionen medger att planlösningen kan anpassas till den unga familjen eller till ett seniorboende, allt i ett plan och med bibehållen rymd.”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 47,6 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 30,0 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 39,5 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 68,9 kWh/m2 ,år
Stockholm
Bergvärmepump 34,5 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 45,4 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 82,6 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 88,3 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 45,6 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 63,4 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 117,2 kWh/m2 ,år
3D Visning
3d icon

Några av våra kunders versioner av Sidensvansen

Kontakta oss idag