Sälen

Sälen har både en tvåvånings- och en envåningsdel, vilket bidrar till att skapa en spännande fasad. Du kan med fördel välja panel efter eget tycke och smak – varför inte blanda paneler? Vid entrén möts du även av ett skyddande tak och ett praktiskt uteförråd.

Invändig yta: 111.6m²
Plan 1: 75.6m²
Plan 2: 35.8m²
Antal rum: 4
Varav sovrum: 3
Takvinkel: 27°
Pris: 1 907 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Produktblad

I produktbladet kan du läsa allt om den här husmodellen och se inspirerande bilder på hur andra kunder har byggt. Produktbladet är väl anpassat för utskrift.

Arkitekten har ordet

När man kommer in i huset känner man av rymden i vardagsrummet och köket, som har ryggåstak. I gaveln har man ett fönsterparti som följer ryggåstaket upp mot nocken. I wc/d är en bastu placerad och byter man ut fönstret mot en altandörr kan man enkelt gå ut vintertid och rulla sig i snön. Trappan upp är inbyggd med förvaring för att ta vara på alla ytor. Väl uppe på övervåningen möts man av två större sovrum och ett stort badrum. Sälen är ett typiskt hus som passar i fler miljöer än fjällmiljö. Man får lätt ett unikt hus beroende på vilken panel, färgsättning och spröjs man tycker bäst om. Behöver man fler rum så finns många möjligheter att på ett enkelt sätt bygga till vinkel eller förlänga Sälen. ”

Energiberäkning
3D Visning
3d icon

Kontakta oss idag