Ivö

Ivö är ett klassiskt fritidshus som passar lika bra vid havet som i skogen och på fjället. Genom att välja olika paneler, foder och spröjs kan du enkelt sätta din egen prägel på det här hemtrevliga huset.

Invändig yta: 93.8m²
Plan 1: 93.8m²
Antal rum: 4
Varav sovrum: 3
Takvinkel: 33°
Pris: 1 076 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Arkitekten har ordet

Du slås av den stora rymden när man kommer in genom entrédörren med ryggåstaket som går genom hela huset. Köket med en härlig bardel att umgås runt med uppsikt till vardagsrum och härlig uteterrass. Tre stora sovrum, där föräldrasovrummet är avskilt från barnens sovrum. Klädkammaren görs enkelt om till bastu om man känner för det. Ivö går med enkla medel göra om det till modernt, klassiskt och även New England känsla, stort nog att bo i som permanentboende för den lilla familjen eller pensionärsparet som vill flytta till sommarstället. Perfekta fritidshuset om man vill bo längre tider på sommarstället. ”

Klaes Sjöstrand
Energiberäkning
Husets energiprestanda mäts i enheten kWh/m², år och kallas Primärenergital. Primärenergitalet baseras på husets placeringsort samt vilken mängd och typ av energi som levereras till huset. Den levererade energin som omfattas av Boverkets byggregler är den energi som avses för uppvärmning, eventuell komfortkyla, tappvarmvatten och fastighetsenergi.

Läs mer om BBR:s definition av Primärenergital
3D Visning
3d icon

Kontakta oss idag