Idre

När du först ser parhuset Idre möts du av en intressant fasad med en mittenkropp som höjer sig över sidokropparna. Tack vare att entréerna är väl åtskilda får du en egen privat ingång.

Invändig yta: 93.1m²
Plan 1: 93.1m²
Antal rum: 4
Varav sovrum: 3
Takvinkel: 27°
Pris: 2 114 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Arkitekten har ordet

Planlösningen är ritad med två separata delar, en med storstuga och kök där man kan umgås under ett ryggåstak som ger rymd och känsla. Köksö för att umgås vid eller använda som serveringsyta för trevliga middagar. Rymden och ljusinsläpp från tre väderstreck gör det till ett favoritrum. Tre sovrum som ger möjlighet till loftsängar för att få plats med den stora familjen eller gäster. Ett stort relaxrum med bastu för avkoppling. Idre som parhus ger ett intressant intryck samtidig fungerar även Idre utmärkt som ett enkelhus med sina två olika huskroppar. ”

Energiberäkning
Husets energiprestanda mäts i enheten kWh/m², år och kallas Primärenergital. Primärenergitalet baseras på husets placeringsort samt vilken mängd och typ av energi som levereras till huset. Den levererade energin som omfattas av Boverkets byggregler är den energi som avses för uppvärmning, eventuell komfortkyla, tappvarmvatten och fastighetsenergi.

Läs mer om BBR:s definition av Primärenergital
3D Visning
3d icon

Kontakta oss idag