Sjönära tomt i Falun

Bo i närhet till underbar natur och sjön Runn på er önskelista! Då är detta ett tillfälle att förvärva en tomt med ett lugnt läge men ändå ganska centralt. En sjönära fastighet med möjlighet att ha en brygga vid sjön. Vintertid är det långfärdsskridskoåkning och längdskidåkning på sjön som gäller, sommartid är det bad och båtliv.

Kontaktpersoner

Göran Pettersson

  • 0243-79 42 66
  • goran.pettersson@fiskarhedenvillan.se

Tomterna (fastigheten) säljs och förmedlas genom mäklaren HusmanHagberg.  Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om huset så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Göran Pettersson

Sjönära tomt i Falun

Välkommen hem! Hinsnoret präglas av sin lugna och trivsamma karaktär med närhet till underbar orörd natur och sjön Runn! Nu har vi sjönära fastigheter med möjlighet för en brygga vid sjön. Vintertid är det långfärdsskridskoåkning och längdskidåkning på sjön som gäller, sommartid är det bad och båtliv. Fastigheterna är bundna till att bygga en Fiskarhedenvilla. Det finns två tomter nu till salu i Hinsnoret strax utan för Falun. På dessa tomter finns illustration av villorna ”Tranan och ”Entitan”. Se denna annons som förslag på utförande av din drömvilla. Priset i annonsen kan därför variera beroende på ert val av hus och material. I dessa angivna priser ingår tomt, vatten och avlopp samt förslag på en villa, ej garage. Kostnad för vatten och avlopp är medräknad i annonsen. Det kommer att bli en gemensamhetsanläggning där flera fastigheter delar på kostnaderna. Servitut kommer att finnas på infart till fastigheterna, stig ner till sjön och på att uppföra en brygga vid sjön Runn.