Nyproducerat stenhus i Malmö

Detta är ett unikt hus på en unik plats, som mycket sällan kommer ut på marknaden. Huset har anslutning från enskild väg. Var vänlig och respektera att det är privat område och kör endast in på vägen i samband med avtalad visningstid med Håkan Persson , se nedan kontaktuppgift.

Kontaktpersoner

Håkan Persson

  • 040-64 84 002
  • hakan.persson@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Henricsons fastighetsbyrån. Om ni har frågor så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Håkan Persson.

Ett nyproducerat stenhus på en alldeles fantastisk plats.

Nära till allt vad storstaden erbjuder men ändå så härligt lugnt.

Strax utanför Malmö Stad ”på en av Malmös högsta byggbara marker” finns nu en fantastisk möjlighet att förvärva ett stenhus under uppförande med kopplat dubbelgarage.

Huset är ritat av den kända arkitekten Klas Sjöstrand i Malmö, levererat av Fiskarhedenvillan AB och byggt upp med omsorg av JPS Bygg AB.

Huset präglas av genomgående väldigt bra utrustningsnivå. Bland annat, stenstomme med en putsad fasad och med sten/putsade innerväggar på plan 1. Vattenburen golvvärme på båda planen, helkaklade badrum och det påkostade köket är från Ballingslöv.

När man öppnar upp och kliver in i hallen så möts man av en härlig rymd i hallen med öppet upp i tak mot ovanvåningen. Vardagsrummet har högt i tak, med härligt stora fönster i söderläge som släpper in dagsljuset. Med tanke på att huset är placerat på en av Malmö stads högsta marker, så har man en enormt härlig utsikt över åkrar och härlig natur in på knuten. Den väl tilltagna uteplatsen på plan 2 är placerad i söder, väster och norrläge, vilket ger en vidunderlig utsikt med flödande sol stora delar av dagen och kvällen. Tomten är så stor att den egna vinodlingen kan växa fint i backen, här i södersolens ljus.

Med bil till Malmö Stad tar det mindre än ca 5 min. Till Sturup tar ca 15 min och till Kastrup 25 min.
Strövområde finns utanför ytterdörren och Bokskogen finns bara ca 8 min med bil bort. Kollektivtrafik med busshållplats finns några hundra meter från huset.

Bo nära staden med andra ord, men ändå mitt i lugnet och lantlivet.

Perfekt hus för barnfamilj, eller den egna företagaren som vill ha gott om utrymme.

Energieffektivt med en installerad bergvärmepunp med jordvärmeslingor.

Fortfarande finns det chans att välja invändig kulör.

Detta är ett unikt hus på en unik plats, som mycket sällan kommer ut på marknaden.

Huset har anslutning från enskild väg. Var vänlig och respektera att det är privat område och kör endast in på vägen
i samband med avtalad visningstid med Håkan Persson.