Inflyttningsklar påkostad villa i Malmö

Nyproducerad villa i Sten från Fiskarhedenvillan

Kontaktpersoner

Johan Salander

  • 040-64 84 003
  • johan.salander@fiskarhedenvillan.se

Huset säljs och förmedlas av Bjurfors mäklarföretag. Kontakta mäklaren för visning av huset. 

Flytta in i nybyggd 1,5-plansvilla i natursköna Husie

I natursköna och barnvänliga Husie har du nu chansen att bli ägare till ett nybyggt påkostat stenhus med dubbelgarage.

Härlig generös familjevilla i 1,5-plan med dubbelgarage. Stommen till huset är murad med lättbetong. En villaklassiker som håller vad den lovar, med tre sovrum, två badrum och generösa  umgängesytor med härliga ljusinsläpp. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare. En praktisk groventré finns i anslutning till klädvårdsrummet. Friköpt tomt om 4018 kvm. Här finns möjlighet att uppföra ett Attefallshus, med potentiellt möjlig avstyckning.

Närområdet erbjuder mycket natur, hästhagar och en lantlig och avslappnad miljö. I området finns tennis- och fotbollsplaner för sport och aktiviteter, närhet till golfbanor, ridhus, trav- och galoppbanor. I närområdet finns Husie Mosse med vackra rofyllda promenad- och löparspår.

I den östra delen av Malmö är du nära naturen och har ett bekvämt avstånd till city men även Jägersro Travbana, Kvarnbys golfbana och motorvägen som tar dig bl.a. till Malmö Airport och Öresundsbron. Perfekt för dig som pendlar! För barnen finns bra skolor såsom Bäckagårdsskolan och Husieskolan samt ett flertal förskolor (Mossebo förskola 500 meter, Runstyckets skola och förskola 250 meter). Närliggande Toftanäs Handelsområde kompletterar den pulserande cityhandeln inne i Malmös stadskärna. Närhet till både Yttre och Inre Ringvägen och ca 25 minuter till Kastrup.