Lediga tomter i Svärtinge, norrköping

Tomtarea: 1500 m2

Kontaktpersoner

Mattias Lindsäter

  • 013-341 07 91
  • 011-489 20 03
  • Mattias.Lindsater@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Mäklarhuset. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Mattias Lindsäter.

Tomter på Svältmovägen!

Nu ges du chansen att förvärva en tomt i bostadsområdet Gröndalen vid Svärtinges utkant!

Här på Svältmovägen bor du i området Gröndalen som ligger naturnära och med endast 10 minuters bilfärd från centrala Norrköping. Tomten kommer efter avstyckning kommer att ha en area om minst 1500 kvm.

Läs mer hos Mäklaren.

Tips på hus att bygga - Atmosfär

I Atmosfär har vi byggt in all vår kunskap om hållbarhet. Därtill all vår erfarenhet av hur vardagen faktiskt fungerar. Flexibla ytor med mycket funktion, smarta förvaringsytor, stort ljusinsläpp och härlig rymd. Välritade hus för det pågående livet.

När du bygger Atmosfär behöver du inte göra så många olika val. Som en bonus kan du flytta in snabbare och betala mindre. Det är välplanerat, praktiskt och modernt. Att husen dessutom har lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning än standardhuset gör inte saken sämre. Dina barn och barnbarn ska kunna känna samma stolthet som du över ditt hem.