Lediga tomter i Sturefors, Linköping

Tomtarea: 2120 m2

Kontaktpersoner

Mattias Lindsäter

  • 013-341 07 91
  • 011-489 20 03
  • Mattias.Lindsater@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Skandia Mäklarna. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Mattias Lindsäter.

Tomt med naturskönt läge utanför Sturefors

Nu har vi det stora nöjet att äntligen kunna saluföra en mycket fin tomt på 2 120 kvadratmeter belägen utanför Hovetorp mellan Sturefors och Bjärka Säby.

Här har du möjlighet att förverkliga drömmen om ett nybyggt hus på landet. Markägaren har ett krav att huset som uppförs harmonierar med landsbygden och har därför valt ut några särskilda hustyper som man som blivande tomtägare har rätt att uppföra. Sammantaget kommer det bli en genuin ”bullerbykänsla” i området med ett lantligt formspråk i en idyllisk miljö.

Det ska styckas av totalt fem tomter som ligger på rad (lantmäteriförrättning pågår och beräknas ha vunnit laga kraft under juni månad). Varje tomt är drygt 2 000 kvadratmeter styck. Det kommer anläggas ett gemensamt avlopp (minireningsverk) för dessa fem tomter som man blir andelsägare till via samfällighet.

Förhandsbesked för nybyggnation av enbostadshus finns sedan 2020-06-25 och gäller fram till 2022-09-10.

Anslutningskostnader som tillkommer utöver köpeskilling och produktionskostnad av hus är följande:

Anslutning till gemensamt avlopp: ca 130 000 kr
El vid tomtgräns: ca 70 000 kr
Kostnad för Fiber via Utsikt: 19 900 kr (vid gemensam beställning), annars 27 500 kr för enskild beställning
Kostnad för egen vattentäkt
Kostnad för markarbeten

Tomten är belägen några hundra meter in på en nyanlagd grusväg och ligger i en svag sluttning med en magnifik vy ut över en fin åker och det vackra eklandskapet. Några hundra meter från tomterna ligger Stångån och med fina båt- och badmöjligheter. Även Stora Rängen som ansluter till det fina sjösystemet ligger på nära avstånd. Det finns en busshållplats några hundra meter från tomten och det är endast 20 minuters bilfärd in till Linköping. I Sturefors (5 minuters bilfärd bort) ligger närmsta matbutik och här finns även flera förskolor och två skolor med åk F-6.

För kännedom finns flygfoton på tomterna som ej kunnat publiceras ännu p.g.a. fördröjning avseende besked om tillstånd.

Missa inte chansen att förvärva din nya trygga plats på jorden – kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Se fler bilder hos mäklaren!

Tips på hus att bygga - Atmosfär

I Atmosfär har vi byggt in all vår kunskap om hållbarhet. Därtill all vår erfarenhet av hur vardagen faktiskt fungerar. Flexibla ytor med mycket funktion, smarta förvaringsytor, stort ljusinsläpp och härlig rymd. Välritade hus för det pågående livet.

När du bygger Atmosfär behöver du inte göra så många olika val. Som en bonus kan du flytta in snabbare och betala mindre. Det är välplanerat, praktiskt och modernt. Att husen dessutom har lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning än standardhuset gör inte saken sämre. Dina barn och barnbarn ska kunna känna samma stolthet som du över ditt hem.