Lediga tomter i Stehag

Stehag ligger i ett naturskönt och barnvänligt område, här är kuperat och från det nya området är det milsvid utsikt åt öster. Det nya tomtområdet ligger 400 m från Pågatågsstation och däremellan ligger en vacker lövskog.

Kontaktpersoner

Johan Salander

  • 040-64 84 003
  • johan.salander@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Ulla Henricson på Henricsons fastighetsbyrå . Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om huset så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Johan Salander eller Fredrik Candenbro. 

Lediga tomter i Stehag

I Stehag finns redan flera förskolor och ytterligare en är planerad till området. Det finns även en låg- mellanstadieskola, affärer med mera.

Förutom Pågatåget, som enkelt tar dig till Lund (20 min) och Malmö (30 min), finns utmärkta vägförbindelser både söderut och norrut. Från tomtomådet kommer du direkt ut på vägen till tex Lund  utan att passera något samhälle.

Tomterna varierar i storlek från 720m² till drygt 1500m². Planområdet är beläget öster om Värlingevägen, väg 1306, söder om Skytteskogen ca 500 meter från Pågatågsstationen.

Husen i området skall vara 1- eller 1,5-planshus.

Prislista hittar du HÄR.

Mer information om området finns på www.stehag.nu.