Lediga tomter i Kolstad - Svärtinge, Finspång

Fastighetsbeteckning Tomt del av Kolstad 2:91, Finspång kommun, Skattesats 33.95%.

Kontaktpersoner

Mattias Lindsäter

  • 011-489 20 03
  • Mattias.Lindsater@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Skandia mäklarna. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Mattias Lindsäter.

Lantligt läge för ditt nya drömhus

Lantligt och skyddat läge strax utanför Svärtinge kommer dessa tomter att avstyckas i Kolstad. Granne med naturen och möjlighet till utsikt mot Glan. Stor tomter 2.225 kvm som ger möjlighet till ditt nya drömhus. Här väljer ni själva hus då dessa är obundna från husleverantör. De nya fastigheterna är under avstyckning och tillträde kan ske under början av 2021. Missa inte denna möjlighet till ett fantastiskt fint läge med närhet till riksvägen för att snabbt vara i både Norrköping och Finspång. Välkommen hem!

Välkommen att höra av dig till mäklare för mer information!

Tomt 1 Skandia mäklarnas annons
Tomt 2 Skandia mäklarnas annons

Förslag på hus att bygga är Tranan och Sidus

Du väljer fritt bland Fiskarhedenvillans hustyper eller så låter du vår arkitekt rita upp ditt egna drömhus!

Sidus

I Aftonbladets senaste test av bästsäljande kataloghus så får Sidus full pott! Citat från Leonard Qvarsebo “Mycket ambitiöst ritad 2-plansvilla med ett socialt bottenplan och välutformad övervåning. Jag är glad att huset trost sin ‘minimalism’ och lådform ändå ar fått ett ordentligt taköverhäng och en omsorgsfull utforming…”

Tranan

För denna tomten föreslår Fiskarhedenvillan hustyp Tranan som förenar gammaldags charm med dagens krav på estetik och funktion.