Lediga tomter i Häljarps parkstad

Häljarp växer fram som en allt mer populär bostadsort med närheten till natur, service, golf och avkopplande rekreationsområde. Husen är belägna i den nya ParkStaden Häljarp där trädgården vetter mot en vacker gröning. Området har en ekologisk landskapsplanering och en egen liten sjö strax intill Saxtorpsskogen på attraktivt läge endast några kilometer från Landskrona centrum.  

Kontaktpersoner

Johan Salander

  • 040-64 84 003
  • johan.salander@fiskarhedenvillan.se

Fredrik Candenbro

  • 040-64 84 001
  • fredrik.candenbro@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Ulla Henricson på Henricsons fastighetsbyrå . Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om huset så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Johan Salander, Fredrik Candenbro eller Håkan Persson.

Bygg hus i Häljarp parkstad

Precis i anslutning till parkstaden finns Emiliaskolan som bedriver skolverksamhet från förskola till 10 års ålder. En liten bit från parkstaden finner man Häljarps station där pågatågen tar en till bla. Helsingborg på ca 10 min, Lunds central på 20 min och till Malmö centralstation tar det 32 min. I direkt anslutning till området hittar man både löparslinga, golfbanan GK Öresund, fotbollsplaner (Häljarps IF) och hästspår. I centrum hittar man bl.a. ett hälsocenter, ICA, bibiliotek, distriktsköterskemottagning och barnavårdcentral.

Vi bebygger 20 tomter

De 20 tomterna har en storlek om ca 650 kvm vardera. Du som kund väljer valfritt hus från vårt hussortiment. Skulle ni där inte hitta något passande hus som uppfyller alla era önskemål, som just ert drömhus, så kan vi alltid rita fram ett helt nytt hus just för dig tillsammans med vår arkitekt Klas Sjöstrand. Du själv väljer givetvis om du önskar huset i inflyttningsklart utförande eller kanske enbart i stomrest utförande för den händiga eller för den med goda egna kontakter med hantverkare.