Ledig tomt i Svärtinge

Tomt i Svärtinge

Kontaktpersoner

Mattias Lindsäter

  • 011-489 20 03
  • Mattias.Lindsater@fiskarhedenvillan.se

Tomterna säljs och förmedlas genom SkandiaMäklarna. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om huset så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Mattias Lindsäter.

Högt belägen tomt i Svärtinge med sjöutsikt!

Varmt välkommen till denna rymliga tomt om 1 232 kvm högt belägen på Björkbackan 6C. Här finner du en utsikt som heter duga, rakt utöver det böljande blå vattnet i Glan. Tomten är belägen i Svärtinge, som ligger ca 20 minuter från stan och är perfekt för dig som söker ett lugnt och harmoniskt område där barnen kan leka fritt och familjen kan leva och bo bekvämt, tack vare förskolor, skolor, affärer och bra kommunikationer. Svärtinge är ett område på frammarsch och snabbt växer fram till ett ännu mer utvecklat samhälle. El och fiber är framdraget till tomtgräns.

Fantastisk möjlighet att förvärva en tomt med både bra storlek och läge! Tomten är bunden till Fiskarhedenvillan och det är fritt fram att välja mellan Fiskarhedenvillans olika husmodeller, exempelvis dess ”Onyxen” – ett soutteränghus med distinkt modern karaktär eller ”Tidlös 07” – ett gediget sluttningshus.

Välkommen att höra av dig för mer information!

SkandiaMäklarna annons