Ledig tomt i Rimforsa

Tomt i Rimforsa, Kinda med 1996 kvm tomtarea.

Kontaktpersoner

Muffe Bajraktarevic

  • 011-489 20 04
  • muffe.bajraktarevic@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Fastighetsbyrån. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Muffe Bajraktarevic.

Fantastiskt läge med sjöutsikt!

Fastighetsbyråns annons

Nu utbjudes en fantastisk tomt vid omtyckta Åsunden, strax utanför charmfulla och expansiva Rimforsa. Här finns möjligheten att uppföra ert framtida sommarparadis eller varför inte bygga ett nytt permanentboende med riktigt bra läge. Tomten är högt belägen på området vilket bäddar för vidsträckta vyer över sjön. Kontakta mäklaren för mer information!

Drömmer ni om ett personligt präglat hem – nära sjö, bad och båtliv? Strax utanför charmfulla och expansiva Rimforsa presenteras nu en naturskön tomt. Här ges chansen att uppföra ert drömhus, på en idyllisk plats med spektakulära vyer och nära gångavstånd till kommande bad- och båtplats.

Fastigheten är belägen i södra Rimforsa, där närheten till sjön blir ett till fullo harmoniskt inslag i vardagen. Tomtens utbredning är noggrant anpassade för att skapa bästa förutsättningar för infart, placering av hus, maximal solexponering liksom optimal utsikt och minimal insyn.

Ny detaljplan medger byggrätt om 225 kvm. VA, el och fiber vid tomtgränsen. Nuvarande ägare har ett beviljat bygglov omfattande villa på 144 kvm i byggarea. I bygglovet finns även beslut om att höja marken med ca 1 meter på den del huset är inritat. Detta för att skapa ännu bättre sjöutsikt.

Tänk att få starta varje morgon med den tjusiga vyn över Åsundens glittrande vatten. Addera Murgrönebergets vackra natur och frihetskänslan uppe på höjden och ni har sannerligen en underbar miljö för ert nya hem. Här får ni chansen att börja och avsluta dagen med svalkande dopp – och vad sägs om helgutflykter till sjöss för att upptäcka hemliga badplatser? När isen ligger blank fylls lediga dagar av skridskoåkning och pimpelfiske. Ny badplats med gräsytor, sandstrand samt brygga och iläggningsplats håller på att uppföras.

På Murgrönevägen får ni vara med från start och bygga det hem ni drömt om. Vid köp är ni inte knutna till någon leverantör utan bestämmer helt själva vilket hus som ska byggas.

Rimforsa är en växande och mycket omtyckt tätort intill Kinda Kanal. I Rimforsa finns bland annat välsorterad ICA-butik, bank, närliggande båtklubb samt biograf och restauranger. Orten har dessutom ett aktivt föreningsliv med både sporthall och konstgräsplan. Från er nya adress nås centrala Rimforsa med bil på 5 minuter, medan bilturen till Kisa tar 10 minuter. Ni har även närhet till restaurangerna Storgården och Rimforsa strand. Familjemedlemmen som jobbar inne i stan fröjdas över närheten till centrala Linköping, som nås med bil eller tåg på 25 respektive 35 minuter.

Kontakta mäklaren för mer information!