Ledig tomt i Kinda Bersebo

Tomt i Kinda Bersebo med 1913 kvm tomtarea.

Kontaktpersoner

Muffe Bajraktarevic

  • 011-489 20 04
  • muffe.bajraktarevic@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Fastighetsbyrån. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Muffe Bajraktarevic.

Kinda Bersebo tomtmark för nybyggnation

Fastighetsbyråns annons

Drömmer ni om ett personligt präglat hem – nära sjö, bad och båtliv? Strax utanför charmfulla och expansiva Rimforsa presenteras nu en tomt för nybyggnation. Här ges chansen att uppföra er drömvilla, på en naturskön plats med vackra vyer och nära gångavstånd bad- och båtplats. Servitut på båtplats (Åländern).

Hjärtligt välkomna! Rimforsa är en växande och mycket omtyckt tätort intill Kinda Kanal. I Rimforsa finns bland annat välsorterad ICA-butik, bank, närliggande båtklubb samt biograf och restauranger. Orten har dessutom ett aktivt föreningsliv med både sporthall och konstgräsplan. Från er nya adress nås centrala Rimforsa med bil på 5 minuter, medan bilturen till Kisa tar 10 minuter. Ni har även närhet till restaurangerna Storgården och Rimforsa strand. Familjemedlemmen som jobbar inne i stan fröjdas över närheten till centrala Linköping, som nås med bil eller tåg på 25 respektive 35 minuter.