Ledig tomt i Hästhagens sjöområde, Västervik

Fastighetsbeteckning: Horn 1:624 Tomtarea: 1273 m2

Kontaktpersoner

Mattias Lindsäter

  • 013-341 07 91
  • 011-489 20 03
  • Mattias.Lindsater@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Fastighetsbyrån. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Mattias Lindsäter.

Fantastiskt läge med sjöutsikt!

På Kuskvägen 8 finner du den här fantastiska tomten intill Hästhagssjön i Västervik! Här bor du med en magnifik utsikt över sjön och med naturen som närmsta granne.

Förslag på hus att bygga - Atmosfär

Tomten säljs tillsammans med husmodellen Atmosfär, eller annan passande husmodell från Fiskarhedenvillan. När du väljer Atmosfär väljer du en enklare husbyggarresa. Husets storlek och planlösning kan inte ändras, vilket leder till färre val, snabbare inflyttning och lägre pris. Atmosfärkollektionen är optimerad för framtiden med en hög teknisk standard som ger dig lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område. Kontakta Mattias Lindsäter på Fiskarhedenvillan på telefonnummer 070 264 50 33 eller epost på mattias.lindsater@fiskarhedenvillan.se för mer information om husmodellen eller andra husmodeller från Fiskarhedenvillan som kan passa tomten.