Ledig tomt i Haraldsbo

Naturtomt i Haraldsbo med 1718 kvm tomtarea.

Kontaktpersoner

Muffe Bajraktarevic

  • 013-341 07 92
  • 011-489 20 04
  • muffe.bajraktarevic@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Fastighetsbyrån. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Muffe Bajraktarevic.

Drömmer ni om nytt på landet?

Fastighetsbyråns annons

Mycket trevlig tomt om 1718 kvm med ett härligt läge på landet endast 6 km till Nykil. Tillfälle för er som drömmer om nytt i grönskande område och med naturen som närmsta granne och gångavstånd till omtyckt badsjö. Missa inte chansen!

Välkommen till denna fantastiska tomt på landet utanför Linköping, knappt 6 km från Nykil. Omgivet av skog och slättlandskap utgör miljön något utöver det vanliga och erbjuder ett liv nära natur och underbar rekreation året om. Tomten är idag uppvuxen av träd men nuvarande ägare kommer ta ner de träd som köparen önskar. Här bor ni mindre än 8 minuter från förskola och skola i Nykil upp till årskurs 6. Bussförbindelse till Linköping finns med bekvämt gångavstånd till närmaste hållplats. De smidiga vardagsinköpen sköts i Nykils närbutik. 18 minuters bilfärd tar ni er smidigt in till Mjärdevi och universitetet.

Kostnader för elanslutning, egen vattenförsörjning och eget avlopp tillkommer.