Ledig tomt i Flemma, Ljungbro

Tomtarea: 2537 m2

Kontaktpersoner

Mattias Lindsäter

  • 013-341 07 91
  • 011-489 20 03
  • Mattias.Lindsater@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Skandia Mäklarna. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Mattias Lindsäter.

Magnifik tomt med sjöglimt omgiven av fantastisk natur

Nu har vi det stora nöjet att äntligen kunna saluföra en mycket fin tomt på 2 537 kvadratmeter belägen strax norr om Vreta Kloster mellan Berg och Stjärnorp.

Här har du möjlighet att förverkliga drömmen om ett nybyggt hus på landet. Det finns ett positivt förhandsbesked för byggnation av bostadshus med total byggyta om 130 kvadratmeter som gäller fram till 23-02-18.

Här finns kommunalt V/A i vägen intill tomten vilket innebär att man ej behöver anlägga egenvattentäkt eller avlopp.

Anslutningskostnader som tillkommer utöver köpeskilling och produktionskostnad av hus är följande:

Anslutning till kommunalt VA: ca 150 000 kr
El vid tomtgräns: ca 40 000 kr
Kostnad för Fiber via Utsikt: 27 500 kr exkl grävning
Kostnad för markarbeten

Tomten är belägen några hundra meter in på en grusväg. Marken utgörs av skogsmark och ligger i en svag sluttning med en fin vy ut över en hage och en glimt av Roxen. Några hundra meter från tomterna ligger en badplats där man har tillgång till att lägga en båt på markområdet samt en badbrygga (finns ett skötselavtal för samtliga hushåll utmed vägen). Några hundra meter in i skogen finns en fornborg med vacker utsikt över sjön och landskapet.

Närmsta busshållplats ligger vid Kungsbro gård, ca 2,5 km från tomten. Det är endast 20 minuters bilfärd in till Linköping.

Ca fem minuter bort ligger Bergs slussar där det finns en ICA, restauranger, glasscafé, äventyrsgolf och fina rekreationsområden. Även Ljungsbro ligger ca fem minuters bilfärd bort och där finns fler mataffärer, gym, simhall, elljusspår, apotek och Cloettas Chokladfabrik. In till Linköping tar det ca 20 minuter med bil. För dig som gillar utomhusaktiviteter finns Vreta Klosters golfklubb och Olstorps motionscentrum på nära avstånd. Stjärnorpsravinen och Stjärnorps slott ligger bara några minuter norrut och en fin, allmän badplats finns i Sandvik ca 10 minuters bilfärd från tomten.

För kännedom finns flygfoton på tomterna som ej kunnat publiceras ännu p.g.a. fördröjning avseende besked om tillstånd.

Missa inte chansen att förvärva din nya trygga plats på jorden – kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Tips på hus att bygga - Atmosfär

I Atmosfär har vi byggt in all vår kunskap om hållbarhet. Därtill all vår erfarenhet av hur vardagen faktiskt fungerar. Flexibla ytor med mycket funktion, smarta förvaringsytor, stort ljusinsläpp och härlig rymd. Välritade hus för det pågående livet.

När du bygger Atmosfär behöver du inte göra så många olika val. Som en bonus kan du flytta in snabbare och betala mindre. Det är välplanerat, praktiskt och modernt. Att husen dessutom har lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning än standardhuset gör inte saken sämre. Dina barn och barnbarn ska kunna känna samma stolthet som du över ditt hem.