Ledig tomt i Färlöv

I det nya och otroligt trivsamma kvarteret längs med Skiftesvägen i Färlöv finns nu en tomt till salu. Här bor du på optimalt läge med natur och golfbana i direkt närhet och endast några minuters promenad eller cykeltur till affär och skola.

Kontaktpersoner

Peter Wrem Carlsen

  • 044-21 70 85
  • peter.carlsen@fiskarhedenvillan.se

Tomterna säljs och förmedlas genom Bjursfors Kristianstad. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Möjligheternas tomt på attraktivt läge i Färlöv

I det nya och otroligt trivsamma kvarteret längs med Skiftesvägen i Färlöv finns nu en tomt till salu. Här bor du på optimalt läge med natur och golfbana i direkt närhet och endast några minuters promenad eller cykeltur till affär och skola. Tomten om 969 kvm har fiber förberett och vatten och avlopp är anslutet till kommunens nät. Flera olika hus typer passar in på denna tomt men vår husmodell Solstorm fungera riktigt bra. I Solstorm hittar många barnfamiljer sin husdröm! Praktiska detaljer som en takad entré, kök med gott om arbetsyta och en separat barndel med eget allrum förenas i ett tidlöst formspråk som gör sig lika bra på landet som i villakvarteret.

Läs mer hos mäklaren.
Tomtannons

Förslag på hus att bygga

Husförslaget är villabyggsats från Fiskarhedenvillan, Husmodell Solstorm – Läs mer om just denna husmodell här.

Du kan givetvis välja fritt bland Fiskarhedenvillans övriga utbud av hus som du kan anpassa till ditt drömhus. Se husmodeller.