Ledig tomt - Hökebergs Ängar, Trosa

Ta det första steget mot ditt drömhem och kontakta oss nu för att börja resan mot en livsstil fylld med komfort och skönhet!

Kontaktpersoner

Jenny Högborn

  • 0156-503062
  • jenny.hogborn@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Fastighetsbyrån.  Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Bygg ditt drömhus i Trosa!

Genom Fastighetsbyrån erbjuds nu möjlighet att förvärva en tomt med generös byggrätt på Harstigen 3 i det omtyckta området Hökeberga Ängar i Trosa. Detaljplanen tillåter 1-planshus med en byggnadsarea om 180 kvm och 2-planshus med en byggnadsarea om 120 kvm, se detaljplanen under fliken dokument. I tomtpriset ingår anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp inkl nivåpump. El och fiber finns vid tomtgränsen, anslutningsavgifterna tillkommer. Köparen uppmanas att låta utföra en geotekniska undersökning för att säkerställa grundförhållandena och behovet av pålning.

Läs mer hos mäklaren.
Tomtannons

Förslag på hus att bygga

Tillsammans utformar vi ett hus som passar just dig och dina behov. För mer inspiration till ditt nya drömboende. Kika på några av våra inspirationsmodeller här.