Källberga, Nynäshamn

   

Kontaktpersoner

Eva Elming

  • 08-566 165 56
  • eva.elming@fiskarhedenvillan.se

Philip Silfverling

  • 08-566 165 59
  • philip.silfverling@fiskarhedenvillan.se

Niclas Orrebro

  • 08-566 165 58
  • niclas.orrebro@fiskarhedenvillan.se

Ellinor Bäckbom

  • 08-566 165 57
  • ellinor.backbom@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Skandiamäklarna - Stefan Sandin, 070-6637959 . Om ni har frågor om tomten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare i Stockholm enligt ovan.

OBS: Alla tomter är reserverade!
Om Källberga

Nu säljs 19 tomter i Källberga. Passa på att skaffa dig ett drömhem med närhet till både naturen och storstadens puls.

Källberga är ett nytt naturnära bostadsområde i Nynäshamns kommun med högt satta ekologiska och sociala mål. Källberga utformas från den kuperade och omväxlande naturen för att harmonisera och skapa varierande boendekvarter och mötesplatser, där landsrummet tas tillvara på och återspeglas i gestaltningen. Inom det första utbyggnadsområdet av Källberga planeras bland annat en förskola/skola, flerbostadshus, radhus, villor och ett mindre centrum att samlas kring.

Källbergas natur är spännande där skogbeklädda och dramatiska bergsryggar ramar in fälten som tidigare användes för jordbruk. Både skogen och havet är nära. Här kan man enkelt motionera året runt, ströva i skogen eller åka längdskidor på vintern.

Källberga ligger en knapp mil norr om Nynäshamn, med infart från Muskövägen och i direkt närhet till väg 73, vilket medför goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm med omnejd. Tätorten Ösmo ligger ca en kilometer bort och nås enklast med cykel där pendeltåget till både Stockholm och Nynäshamn avgår var 30e minut. I direkt anslutning till Källberga avgår även olika pendlarbussar till Nynäshamn och Stockholm var 20e minut.

Förslag på hus att bygga i Källberga: TREND01

TREND01 har en invändig yta på 120kvm.

ARKITEKTENS ORD OM TREND01:

Jag heter Andreas Nordström och när jag ritade Trend hade jag en idé om att skapa ett riktigt funktionellt hus med spännande detaljer & praktiska lösningar som man kanske varken förväntar sig eller lägger märke till innan man lärt känna huset ordentligt.

Den centralt placerade enheten som rymmer både tvätt & wc/d delar på ett effektfullt sätt upp huset i olika avdelningar samtidigt som den bildar praktiska nischer med utrymmen för entréförvaring, köksinredning och plats för bokhylla eller tv-möbel i loungeutrymmet.

Rummen är organiserade längs axlar som löper utmed husets långsidor som med sina varierade fönsterpartier skapar en spännande upplevelse när man rör sig mellan rummen. Ytorna hänger ihop på ett logiskt sätt och funktionerna flyter i varandra men samtidigt finns möjligheten att hitta en avskild plats om man vill koppla av för sig själv en stund.

Fasaderna är klädda med en stående träpanel i varierade bredder som tillsammans med plåttakets distinkta linjespel skapar en stark karaktär och dynamik åt den väldigt avskalade utformningen.

Tomtlista/Priser:

OBS: Alla tomter är nu reserverade!
Tomterna i Källberga varierar mellan 900 tkr – 1,5 mkr

Karta till Källberga:
Visualiseringsmodell av Källberga: