Fem lediga tomter i Karlskrona

Möcklö ligger med närhet till naturen och skärgården och ca 18 km till centrum av Karlskrona. Närhet till skärgårdsfärjan med ca 10 min gångväg samt kommunal transport precis i anslutning till området.

Kontaktpersoner

Malin Gustafsson Lovén

  • 0454-847 00
  • malin.gustafsson@fiskarhedenvillan.se

Kontakta Malin Gustafsson Lovén för mer information om tomterna.

Fem lediga tomter i Karlskrona

Tomter på Möcklö i underbar natur! Nu förmedlas sex tomter om ca 1750-2000 kvm med möjlighet till gångväg ner till badplats. Finns intresse för stallplats kan detta bli möjligt i framtiden Tomterna är stora och ger möjlighet till olika varianter av hus modeller från Fiskarhedenvillan. Husen byggs på plats i lösvirke och förslag finns hos Fiskarhedenvillan på enplanshus, 1 ½-plans hus eller 2-plans hus eller varför inte skräddarsy ditt eget drömboende?

Säljaren har som villkor att köpare av tomterna ingår entreprenadavtal med Fiskarhedenvillan för uppförande av byggnad på fastigheten. Välj vilken tomt du vill ha och vilken Fiskarhedenvilla du vill bygga. Du påverkar själv inredningen i ditt hus och väljer fritt i tillvalskatalogen.

Tomtpris 500 000 kr. Kommunalt VA är framdraget till området. Lokal väg till tomterna kommer byggas av markägare i samband med byggstart av området. Anslutningskostnader för t.ex. kommunalt VA och EL tillkommer och priser gäller enligt myndigheternas gällande taxa. Bli nybyggare du också!