Säg hej till våra nya husmodeller

EN TITT IN I FRAMTIDEN

Vi välkomnar Atrium och Nordlys

Vår nyaste kollektion är ett resultat av det formspråk som växt sig allt starkare de senaste åren. Att beskriva den nya kollektionen som hus i ”modern stil” räcker inte, här får du ta del av framtidens arkitektur.

Genom att leka med volymer och proportioner har vi skapat två nya husmodeller som på ett effektfullt sätt blir en naturlig del av tomten och omgivningarna där de placeras.

Stora och välplanerade fönsterytor skapar ett intryck av att gränsen mellan ute och inne suddas ut. Förutom att du blir bortskämd med dagsljus från i princip alla håll, får du ett helt annat samspel med miljön utanför fönstret. Så, utan närmare omskrivningar – träffa våra två nya hus Atrium och Nordlys!

ÖPPNA DÖRRARNA FÖR NATUREN

Det är först när du tar några steg in i huset som du upptäcker hur unikt det verkligen är. Atriumgården, som hela planlösningen är uppbyggd kring, bidrar till att öppna upp huset och skapa ett intryck som är svårslaget. Men den inneslutna gården är inte bara ett spektakulärt sätt att släppa in ljus, det är även en yta med stora möjligheter. Kanske för det där utomhusspat du funderat på? När du går vidare genom huset lägger du också märke till hur den sömlösa övergången mellan kök, matplats och vardagsrum skapar ett perfekt utrymme för umgänge. Kanske kan du redan nu föreställa dig middagsbjudningarna och barnkalasen? Ditt masterbedroom är avskilt från sällskapsytorna och du får en tydlig separation mellan privata och gemensamma utrymmen.

Fyra olika planlösningar

Det här huset finns i fyra olika planlösningar, som alla utgår från samma kvadratiska grundform vilket gör att du enkelt kan addera nya spännande vinklar eller utbyggnader. Precis som m

SE LIVET UR NYA VINKLAR

Vårt andra nytillskott till Fiskarhedenvillanfamiljen är ett sluttningshus. Det är dessutom vårt största hus hittills. Husmodellen med sin minimalistiska utformning är särskilt framtagen för att passa avlånga tomter, gärna med en fin utsikt som du vill ta vara på. Panoramafönstren, balkongen, de svävande hörnen – allt bidrar till att väva samman insidan med naturen utanför. Den rymliga entrén, kök och matplats, är i stort sett en enda stor öppen yta. Men för att varje rums funktion ska få ta sin plats, har vi arbetat med vinklar för att skapa naturliga avgränsningar. Det gör att huset känns luftigt och dynamiskt på en och samma gång. Vill du hyra ut en del av huset? Du kan även bygga den här modellen med en fullt utrustad lägenhet i bottenplan.

3 månader sedan