Våre hus

Björken - Passivhus

Björken har generösa ytor där hela familjen får plats. En ljus och fräsch planlösning med möjlighet till utblickar åt flera håll. Huset har en effektiv planlösning i formen av en kub, detta för att det ska kunna bli så energieffektivt som möjligt.

Bjerking Arkitektur kom på 3:e plats i 2013 års Arkitekturpris för Passivhus med Villa Björken.

Arkitektens förslag

  • Dela av vardagsrummet på bottenplan för att skapa ett extra rum intill teknik och förråd.
  • Ta bort klädkammare på övre plan för att ha möjlighet att sätta in ett fönster där för att få mer ljus. Kan användas till exempelvis en läshörna.
  • Möjlighet att öppna upp på övre plan genom att ta bort ett eller flera sovrum.
  • Möjlighet att ändra väggen mellan de båda sovrummen för att bygga in garderober
  • Vindfång går att bygga till vid entrén.

Tillval

Vårt tillvalsprogram är egentligen alldeles för stort för att presenteras här. Faktum är att det är så enormt att det i själva verket inte går att presentera någonstans. För hur sätter man ord och bild till tankar och idéer, eller fantasi om du så vill.

Vi har dock valt ut ett antal populära tillvalsprodukter i denna katalog. Först visar vi vilka standardprodukter som ingår i husleveransen, därefter kommer ett antal tillvalsprodukter. Men kom ihåg att utbudet är oändligt så kontakta oss gärna med dina visioner så gör vi vårt bästa för att uppfylla dem. Priserna som anges i katalogen anger antingen ett bytespris, som innebär en prisskillnad om man byter från standardprodukt i husleveransen, eller ett pris, som är ett tillvalspris på vald produkt.