Fiskarhedenvillan söker Kalkylerare

Byggnadsingenjör

Kommun: Borlänge

Sök jobbet

Ansök senast 3 januari
Ange referens Kalkylerare i din ansökan

 

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till

Kvalifikationer

Om jobbet

Vår osannolika framgångsresa fortsätter!

Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter.

Vi säljer hus som aldrig förr och behöver nu förstärka vår kalkylavdelning med ännu en kalkylerare, som idag består av tre stycken engagerade och kompetenta medarbetare. Fiskarhedenvillan förverkligar flera hundra husdrömmar varje år. Kalkylavdelningens bidrag till att göra drömmen verklig består i att säkerställa att våra kunder får rätt pris på material och entreprenad.

Kalkylavdelningens huvudarbetsuppgifter är följande:

· utveckla våra kalkylmodeller

· utbilda och stötta våra ca 70 agenter i deras arbete

· Genomföra efterkalkyler och kontroll

Vem är du?

För att lyckas i rollen som kalkylerare tror vi att du, likt dina blivande kollegor, har en examen som byggnadsingenjör. Självklart kan du även skaffat dig motsvarande kompetens genom flerårig arbetslivserfarenhet, gärna inom småhus-branschen och/eller entreprenad. Då en stor del av arbetet innebär att genomföra utbildningsinsatser är det en förutsättning att du trivs i rollen som utbildare, via såväl videokonferenser eller fysiska möten.

Datorn är ditt arbetsverktyg och förutsätter goda kunskaper i excel och system etc. I det dagliga arbetet ingår att göra efterkalkyler och kontroller varför du behöver trivas att regelbundet utföra granskningsarbete. Du talar och skriver svenska obehindrat, om du dessutom har kunskaper i norska och/eller finska är det mycket meriterande. Eftersom det i rollen ingår att självständigt driva mindre projekt, är det en meriterande om du har kunskaper inom projektledning.

För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare, som tillsammans med kollegor inom och utom avdelningen, bidrar till Fiskarhedenvillan framgång. Vi ser att du har en god analytisk förmåga då det i arbetet ingår, som tidigare nämnts, att utveckla våra kalkylmodeller. Just nu har vi ett behov av att se över vår entreprenadkalkyl och har du erfarenhet av entreprenadkalkyler och kan tillföra det till gruppen så är det meriterande. Vi på kalkylavdelningen drivs av att utveckla och förbättra vårt arbete hela tiden och därför tror vi att du är en person som ser lösningar och möjligheter. Slutligen, då du i ditt dagliga arbete kommer stötta våra agenter i prissättningsfrågor, ställs krav på att du är noggrann, har känsla för service samt att du har en god kommunikativ förmåga.

I tjänsten ingår att ca två resdagar/ månad, främst i Sverige och Norge, varför körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum den 6 januari 2020. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Din ansökan mailar du till vår HR-chef ida.persson@fiskarhedenvillan.se

Kontaktpersoner

David Pekkari, Kalkylchef, 0243- 55 92 25

Kerstin Drejolt, Facklig företrädare, Unionen 0243-794242

Om Fiskarhedenvillan

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.

Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser.

Om anställningen