Husfixar-tävling

Vi kör en kort och intensiv tävling i ett regnigt sommarsverige!

Vi lottar nu ut hela fyra inträdesbiljetter till Nordens största bostads mässa i asuntomessut i Vantaa, Finland. Tävlingen startar idag den 10 juli och pågår fram till och med tisdagen den 14juli.

Så här tävlar du:

  1. Dela din bästa  husfixar-bild på Fiskarhedenvillans Facebook eller Instagram
  2. Märk bilden med #fiskarhedenvillansommar
  3. Klart!

Inträdesbiljetterna är giltiga från den 10 juli – den 9 augusti, 2015. Vinnarbilden kommer att publiceras onsdagen den 10 juli. Registrering måste 

Lycka till!

Eventuell kostnad för resa  till och från asuntomessut i Vantaa, Finland  samt logi bekostats inte av Fiskarehdenvillan. Är du minderårig ansvarar målsman för dig under vistelsen under asuntomessut i Vantaa, Finland . Resor till och från asuntomessut i Vantaa, Finland samt kostnad för eventuell logi bekostats även av den minderårigas målsman. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. 

Vi förbehåller att rätten att radera tävlingsbidrag som vi bedömer kränkande, stötande eller brottsliga. Detsamma gäller även tävlingsbidrag som bryter mot personuppgiftslagen, upphovsrättslagen och marknadsföring av andra verksamheter. Fiskarhedenvillan förbehåller sig rätten att publicera vinnarbilden i sina mediekanaler.