Vinn biljetter till Skid-VM i Falun

Vi startar det nya året med en tävling tillsammans med Marcus Hellner där du har chansen att vinna biljetter till VM i Falun den 21 februari 2015. Tävlingen startar idag, tisdagen den 13 januari och pågår fram till fredagen den 30 januari. Marcus kommer varje fredag under januari  utse vinnare på sitt Instagramkonto.

Det här tävlar du om:

  • En vinnare utses fredagen den 16 januari och vinner två dagsbiljetter till Skid-VM
  • En vinnare utses fredagen den 23 januari och vinner två dagsbiljetter till Skid-VM
  • En vinnare utses fredagen den 30  januari och vinner två dagsbiljetter till Skid-VM. Eftersom det är final i vår tävling kan du även vinna två VIP-biljetter till Skid-VM lördagen den 21 februari.

Du hittar Marcus Hellners Instagramkonto genom att söka efter @mhellner på Instagram.    

Så här tävlar du:

  1. Dela din bästa skidbild på Instagram.
  2. Tagga  bilden med #fiskarhedenvillanVM och @mhellner.
  3. Klart!

Glöm inte att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag.

Vi på Fiskarhedenvillan är stolta över att Marcus Hellner bygger ett sluttningshus från Fiskarhedenvillan. Här kan du följa hans husbygge: marcusheller.se.

Lycka till!

Eventuell kostnad för resa  till och från Skid-VM i Falun samt logi bekostats inte av Fiskarehdenvillan. Är du minderårig ansvarar målsman för dig under vistelsen under Skid-VM i Falun. Resor till och från Skid-VM samt kostnad för eventuell logi bekostats även av den minderårigas målsman. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. 

Vi förbehåller att rätten att radera tävlingsbidrag som vi bedömer kränkande, stötande eller brottsliga. Detsamma gäller även tävlingsbidrag som bryter mot personuppgiftslagen, upphovsrättslagen och marknadsföring av andra verksamheter. Fiskarhedenvillan förbehåller sig rätten att publicera vinnarbilden i sina mediekanaler.