Villavisning av Viggen i Gråbo

den 14 maj 2017

Visningen pågår mellan 12:00 - 15:00

På våra villavisningstillfällen, som vi har fyra gånger om året, har ni chansen att se närmare på några av våra hus. Vi visar allt från våra stora funkishus till fritidshus, nya villor till hus som har varit klara några år. Här kan ni få inspiration och se husen, trädgården och planlösningen i verkligheten.

Adress: Konvaljvägen 5, 443 70 Gråbo

Respektera att dessa hus är privat egendom. Fiskarhedenvillan lånar dessa hus av våra kunder och visas endast den 14 maj mellan kl 12.00 – 15.00. Tillträde till husen och dess tomt utanför dessa tider är strikt förbjudet. 

Viggen_villavisning.jpg

Viggen

Denna vackra och ståtliga husmodell står ut i mängden med sina två flyglar och fyra gavlar. Entréfasaden är symmetrisk men ändå varierande och entrén med pardörren känns självklar. Redan innanför dörren möts man av rymd och volym. Och bra förvaring. Både mittskeppet och hela den högra flygeln har härliga ryggåstak som i gavlarna har krönts med runda fönster uppe i spets, för att förstärka det luftiga intrycket. Köket med den stora bardisken har bra plats för julbordet och snabbfrukosten. Vid matplatsen finns en utgång till den större av husets två uteplatser, här finns också gott om plats om man vill duka upp till långbord.

Till Viggen