Villavisning av Måsen i Dösjebro

den 14 maj 2017

Visningen pågår mellan 12:00 - 15:00

På våra villavisningstillfällen, som vi har fyra gånger om året, har ni chansen att se närmare på några av våra hus. Vi visar allt från våra stora funkishus till fritidshus, nya villor till hus som har varit klara några år. Här kan ni få inspiration och se husen, trädgården och planlösningen i verkligheten.

Adress: Ålstorps Byväg 55-11, 244 95 Dösjebro

Respektera att dessa hus är privat egendom. Fiskarhedenvillan lånar dessa hus av våra kunder och visas endast den 14 maj mellan kl 12.00 – 15.00. Tillträde till husen och dess tomt utanför dessa tider är strikt förbjudet. 

Måsen_villavisning.jpg

Måsen

Det här huset tål att tittas på. Med sin vackra exteriör och sina noga avvägda proportioner talar det för sig själv. Väl innanför ytterdörren känns huset välkomnande med öppningen in till köket och genomsynen genom vardagsrummet ut till trädgården utanför. Entrén har bra förvaring hela vägen ut till groventrédörren, vilket kan vara praktiskt även om det blir groventrén som blir familjens naturliga ingång. Köket känns stort med den rejäla bardisken och matplatsen är utdukningsbar när man har många gäster. Från matplatsen och från vardagsrummet har huset fått helglasfönster ut mot den skyddade uteplatsen i vinkeln på baksidan.

Till Måsen