Talohaku

Månstenen

Upea, pääty kadulle päin sijoitettu puolitoistakerroksinen talo sopii kapeille tonteille. Etuoven sivulasin kautta eteiseen pääsee luonnonvaloa, ja näkymä talon läpi vastakkaisen päädyn suuriin ikkunaseiniin on vaikuttava. Ehkä takimmaiseen päätyyn sijoitetussa takassa loimuaa lämmittävä tuli vieraiden saapuessa? Sekä pääeteisessä että kuraeteisessä on runsaasti tilaa vaatteille ja kengille. Kuraeteinen on käytännöllisesti erotettu kodinhoitohuoneesta seinällä.

Keittiössä on reilunkokoinen saareke, jonka molemmille puolille mahtuu kaksi baarijakkaraa. Ruokailutilan sopii hyvin kattamaan suuriakin juhlia varten, ja sieltä on kaksi uloskäyntiä terassille. Yläkertaan johtavassa portaikossa on neljä jännittävästi eri korkeuksille sijoitettua kuutionmuotoista ikkunaa, ja portaikon alla on näppärä vaatehuone.

Yläkerrassa on hyvänkokoinen oleskelutila ja täysi huonekorkeus erkkerissä. Erityisen tilavissa lastenhuoneissa on molemmissa kaksi lomittain sijoitettua komeroa. Vanhempien makuuhuoneen avonaisessa pukeutumishuoneessa on tilaa vaatteille kolmella sivulla. Yläkerrassa on lisäksi kylpyhuone, jonne sopii sekä kylpyamme että suihku. Sinne pääsee luonnonvaloa avattavasta kattoikkunasta. Oleskelutilasta tullaan myös suureen, yli neljän neliön vaatehuoneeseen, jossa on runsaasti tilaa kaikelle sille, minkä haluaa pois silmistään.

Kuvagalleria

Alapuolelta löytyy kuvia taloista, joita asiakkaamme ovat rakentaneet tämän talomallin innoittamana. Lisää inspiraatiota löydät meidän Facebook-sivuilta ja Instagramista nimillä #fiskarhedenvillan ja @fiskarhedenvillan.